Založ si blog

Nacisti v srdci Európy?

Mätie vás nadpis? Čo majú spoločné nacisti a komunisti? Obe tieto ideológie sa vyznačujú demagógiou, udržiavaním neistoty, strachu a nevedomosti. Obe sú totalitné, diktátorské. Nevraživosť voči ľuďom iného názoru je základom na ich verejné poníženie, zničenie či odstránenie.

Ohýbanie zákonov podľa vlastných potrieb – minulý týždeň bola odložená parlamentná schôdza, kde sa malo okrem iného aj uzákoniť prekvalifikovanie AG testov z nosohltana vykonávaných zdravotníckym pracovníkom na nosové, ktoré bude môcť robiť aj laik. Ako ináč veru minúť „roztrepané“ desiatky miliónov eúr za nákup nekvalitných, hlavne Siemens testov (verejná forsáž veľmi nekvalitných Siemens testov hlavne bývalým riaditeľom IZP je snáď dosť viditeľná pre každého zmýšľajúceho človeka, toho bolo v prípade Siemensu za jeho riaditeľovania dosť – verejne dohľadateľné údaje z tendrov). Ale na 1 – 2 mil € konkrétne projekty pre ľudí, obce, to nie, niet peňazí. Záchrana hradov, podpora chovu oviec, výstavby dedinských športovísk, domáca výroba vakcín, oprava hasičských staníc…Avšak Eurolambda sa zo stoviek vyhodených miliónov nabalila. A niekoľko iných z toho tiež určite, predpokladám. A ostatní ľudia majú však aký osoh z toho?

Predĺženie platnosti AG testov na 11 dní – ďalší nonsens z dielne odborníkov či vlády. Veď nech sa rovno predĺžia na mesiac, dva či tri alebo rovno na rok. Výpovedná hodnota je totiž už na druhý deň absolútne nulová, takže je to úplne jedno. Trápne divadlo.

Vytváranie nevzdelanej generácie mladých ľudí – čo sa ľahšie ovláda? Inteligentný, vzdelaný národ alebo tupá masa bažiaca len po jedle a zábave? Chlieb a hry! Sex, drogy a rock’n’roll. Nič iné im potom nebude ani potrebné. Ako si vysvetliť potom, že máme najdlhšie zatvorené školy v EÚ, ak nie na svete? Kde to žijeme a čo tým chceme dosiahnuť, pýtam sa?

Pretrváva nevraživosť voči otvoreniu kostolov pre individuálnu potrebu? K tomu len toľko, že radšej zomriem s COVIDom a vyspovedaný ako bez COVIDu a nevyspovedaný. Neveriaci to nepochopí alebo nechce chápať. Ale v podstate nikto nie je neveriaci, lebo každý v niečo, možno v niekoho, verí. Či už liberáli, ateisti, komunisti, boľševici, socialisti, anarchisti, hinduisti, ezoterici…nemožnosť slúžiť verejné omše si nedovolili zakázať ani komunisti v 50-tych rokoch či nacisti počas vojny! Ale naša akože „prokresťanská“ vláda áno. Toto je dnes snáď len v Severnej Kórey a u nás. Nikde inde na svete nie!!! V žiadnom civilizovanom štáte! Hanba vám, vláda SR!!

Stále vás hnevá individuálna návšteva kostolov? Tak len mimochodom, Veľká noc je v prvom rade židovský sviatok! Vôbec nie kresťanský. Jeden z najväčších židovských, dokonca aj ich letopočet sa počíta odvtedy, ak sa dobre pamätám zo školy. Kresťania slávia paralelne počas veľkonočných sviatkov v prvom rade zmŕtvychvstanie iného Žida, na čom je postavená celá ich viera. Ježiša Nazaretského, židovského kráľa (Pilát a jeho slávne INRI), ktorý bol práve počas týchto židovských sviatkov pred skoro 2000 rokmi vtedy ukrižovaný. Dnes je na svete cez 2,3 miliardy kresťanov. Nikto z nich však nenúti sláviť neveriacich alebo ateistov veľkonočné sviatky. Ani vianoce, ktoré sú tiež kresťanskými sviatkami (liberálne Holiday season). Tak nebráňte im v tom! Dnes má väčšina krajín Európskej únie práve kresťanské sviatky zároveň ako svoje štátne sviatky resp. dni voľna. Uvedomili ste si to niekedy? Prečo asi? Viem, že liberáli idú prasknúť od zlosti. To je ich problém. 2000 rokov prežilo kresťanstvo a prežije s určitosťou ďaľších 2000. O tom nepochybujem.

Ďalej – Ak je úroveň našich univerzít a vysokých škôl taká biedna, prečo máme potom zrazu veriť týmto našim odborníkom, ktorí sú ich absolventami? Ako si máme vysvetliť, že do optiky áno, k holičovi nie? Tam sa v optike vírus neprenáša? Alebo ku krajčírovi tiež nie? Logika nepustí, ale Mikas I. Veľký, z Igorovej vôle kráľ, si to tak povie, tak to tak aj bude. Nie je to ako totalita? Pýtam sa len. Títo naši odborníci spolu s vládou dokázali akurát to, že patríme po roku pandémie medzi top najhoršie krajiny sveta! Chcete fakty? Pompézne hlásené úmrtia z USA – majú 1702 obyvateľov mŕtvych na 1 milión, Slovensko však 1793! Bombastické titulky v hlavne neoliberálnych médiách ohľadom súčasného diania v Brazílii – oni majú ale len 1506 mŕtvych na 1 mil obyvateľov (dáta worldometer.info). Máme temer najviac mŕtvych pri najdlhšie v súčasnosti trvajúcej uzávierke. A najtvrdších opatreniach vrátane použitia atómovej bomby na hnusobu. Toto je výsledok ročnej práce tých našich odborníkov a vlády!! „Kde udělali soudruzi z NDR chybu?“ Takže zároveň mainstream médiá, prestaňte už takto manipulovať s verejnou mienkou a ľuďmi. Sú aj takí, čo používajú rozum, nielen slepo čítajú. Cenzúra na Twitteri, FB, YouTube, kto nejde a nesúhlasí s nami, toho vypneme. (Ozaj, viete aký je rozdiel medzi cenzúrou v Číne a USA? Nie? V Číne robí prezident cenzúru sociálnych sietí. V USA robia sociálne siete cenzúru prezidentovi! :-)) Ďalšie vyvolávanie paniky – už je tu 3. vlna COVIDu na Západe, kde sa šíri hlavne britská mutácia! A u nás je potom ktorá vlna, keď máme už 97% pozitívne testovaných práve na túto britskú mutáciu? Aspoň v niečom sme ten Západ predstihli, raz.

Obrovská, masívna, zdrvujúca celosvetová mediálna podpora epidémie SARS COV-2 akej sa nedostalo ani pri iných závažných ochoreniach či epidémiách. Napríklad Hong Kongská chrípka 1968/69, kedy bolo asi 1,4 – 1,6 milióna mŕtvych. Ale žiadne dlhodobé uzávierky, zatváranie ekonomiky, škôl, kostolov, reštaurácií, dielní či živností. A oproti Španielskej chrípke je toto len slabý a veľmi trápny odvar. Vtedy umrelo medzi 50-100 miliónmi ľudí na svete!! To bola pohroma, ozajstná epidémia gigantických rozmerov. Nie ako teraz, kedy je približne 2,15% smrtnosť z len detekovaných COVID prípadov (a koľko ich diagnostikovaných vôbec nie je, potom by to rapídne kleslo), čo je približne 4x viac ako na chrípku pred SARS COV-2 (celosvetovo cez 600.000 ročne napriek očkovaniu proti nej). V roku 1995/96 zomrelo na následky chrípkovej epidémie 3-6 tisíc ľudí na Slovensku. Uvedomil si to niekto vtedy a dnes?! Opatrenia vtedy a dnes…“A komu to prospěje?“

Ďalej – nakúpili sa testy a robíme nezmyselné, povinné „špáranie sa v nose“ za skoro 280 mil €, ale cez 3,4 mil kusov potrebných a nevyhnutných vakcín na zastavenie epidémie sa neobjednalo! Toto musel byť naozaj génius, čo to urobil. A nestačí povedať len obvyklé „princove prebačce, idzeme daľej“. Dostojevského Zločin a trest sa tu žiada aplikovať viac než inokedy. Hoc aj po 4 rokoch, keď už, verím, že nebudú pri moci títo experti.

Ako liečime v prvej línii – myslím tým obvodných lekárov v obciach, dedinách, mestečkách. Dnes už bývalý minister zdravotníctva išiel len koncom februára 2021 takmer rok od trvania epidémie vydať metodický list, ako majú liečiť. A čím. Aj to len pod nátlakom inak zmýšľajúcich lekárov. Ozaj stihol to? Pritom už v polovici júla 2020 Briti oznámili účinok dexametazónu za 5 € na deň. Izoprinozín (~10 €/balenie) je známy ako účinný aj proti COVIDu od septembra 2020 myslímže. Tento týždeň sa to potvrdilo opäť na veľkej štúdií (spätná analýza) s miliónom pacientov. Čo chceme/te viac? Toto je fakt trestnoprávna otázka už. Genocída národa. Čo robili celý rok pán ex-minister a ex-premiér? Vraj obeť nepohodlných koaličných partnerov. Pche. Horká chuť v ústach ostáva. Alebo že nefunguje ivermektín?! To nech hovoria tým 20 z 21 vyliečeným pacientom MUDr. Töröka na umelej pľúcnej ventilácii pred mesiacom, keď inde vo svete a aj u nás ich umiera 88% na nej. A ten jeden neborák čo mu umrel, bol v terminálnom štádiu rakoviny. A idete pranierovať a pomaly zatvárať niektorých starostov, ktorí nakúpili a rozdali cez lekárov či lekárne ivermektín. Chápem, kazia štatistiky. Niet o čom viac.

Čudujete sa, že verejnosť vláde a odborníkom neverí a nedodržiavajú sa poriadne opatrenia? Mimochodom v Rakúsku zrušil kancelár taký lockdown ako u nás, lebo ho jednoducho nedodržiavali a nedávalo to potom zmysel. Deti chodia do školy. A po vonku sa chodí bez rúšok. Prečo? Lebo najnovšie štúdie nemeckých odborníkov dokázali, že vonku sa bežne človek nemá prakticky šancu nakaziť (článok Pravda – https://zurnal.pravda.sk/rozhovory/clanok/581916-nakaza-sa-siri-vnutri-zdoraznuje-nemecky-odbornik/ )

A Rakúšania či Nemci sú napriek tomu na tom lepšie ako my. Švédi to dokázali na celej čiare! Preukázali správnosť ich rozhodnutí bez týchto už teraz jasne preukázateľných, nezmyselných lockdownov, prihlúplych opatrení či zákazov, pri otvorenej ekonomike, školách, reštauráciách, kinách či divadlách a múzeí. Žili „normálny“ život s určitými miernymi opatreniami, ktoré boli v rovine ODPORÚČANÍ! Nie príkazov a striktných zákazov. Či sa to našim alebo aj iným zahraničným odborníkom páči alebo nie, čísla jednoducho nepustia. A môžu sa aj na hlavu postaviť, znevažovať a spochybňovať to, či skúmať to z prava alebo z ľava. Čo však môžme očakávať od premiéra, dnes už ex, ktorý je usvedčený plagiátor, predseda parlamentu – plagiátor, minister školstva – plagiátor. Alebo ktorý premiér v Európe či na svete vládol cez svoju profilovku? Dnes minister financií, ktorý vyhlásil, že sa nevie postarať o svoje financie a prenechal to manželke. To teraz bude s našimi daňami robiť tiež? Vivat Republica Banana!! Môžte sa cez tú profilovku (FB) sťažovať na nenávisť, osočovanie, šírenie fám a bludov, agresivitu. Možno ho vypnú, šikulku.

Záverom:

A preto, ukončime konečne už túto šaškáreň!!! OTVORTE REMESELNÉ DIELNE, ŽIVNOSTENSKÉ PREVÁDZKY, ŠKOLY, POULIČNÉ REŠTAURÁCIE A KAVIARNE, DIVADLÁ, KINÁ, FUTBALOVÉ ŠTADIÓNY…,POVOĽTE VEREJNÉ OMŠE, skrátka všetko, čo je vonku a v obmedzenom množstve pri dodržaní protiepidemických opatrení aj vo vnútri! A nerozprávajte nám ako malým deťom, že ak budete dobrí a poslušní, dostanete odmenu. Tak vám po veľkej noci otvoríme nejaký ten obchodík. Koncom apríla. Alebo v máji. Júni. Možno, ak si to nepokazíte samozrejme. Vydržte:-) Stane sa zázrak teraz cez veľkonočné sviatky? Minulý rok nás veľkonočná (napokon mesačná) uzávierka stála cez 3 miliardy eúr. Pri vtedy jednom mŕtvom? Dnes priemerne cez 70. Choré to bolo, že? Apropo pozrite si svoje fotky, ako ste vyzerali vtedy pred rokom a teraz. Je to ako „plíživá nemoc“. Neuvedomujete si to hneď. A pozrite sa opäť o rok.

To, čo sa tu teraz deje, pod pláštikom ochrany zdravia obyvateľstva, sa mi jednoducho vidí ako implementácia novej totality v priamom prenose (alebo nazvite si tento druh totality ako chcete vy sami). Neuvedomujeme si pomalú, ale istú manipuláciu s nami a vmanipulovanosť nás do tejto situácie, kde sme teraz. Pokus na ľuďoch – sociálny, ekonomický, spoločenský a psychický. O fyzickom zdraví nehovoriac.

A teraz sa ešte raz pozrite na nadpis.

Veselú Veľkú noc 2021!


				

Komédia na entú!

13.04.2021

Haló? Halóóó? Tu Sputnik, tu Sputnik!! Asi takto by sa dala parafrázovať situácia zo známeho filmu podľa skutočných udalostí Apollo 13, avšak na rozdiel od slovenskej reality v tej americkej dali všetci vedci a odborníci hlavy dokopy a navrhli riešenie, ktoré napokon posádku zachránilo. A politici len z úzadia sledovali vývoj udalostí. Véééľky rozdiel. Tak sa chovajú [...]

Čo sme komu urobili?

01.03.2021

V sobotu prenikli na verejnosť prostredníctvom niektorých médií protipandemické opatrenia našej vlády. Musím povedať, že to je po roku snáď prvý, rozumne koncipovaný materiál, očividne nie koncipovaný premiérom a jeho vládou (našťastie), ale našimi odborníkmi, ktorým najprv premiér cez médiá vynadal, aby vzápätí si s nimi sadol za okrúhly stôl a ťahal z nich [...]

Kto tu vie teda čítať?

20.02.2021

Vážená pandemická komisia, vážená vláda SR, vážený pán premiér, veľmi si ceníme vašu prácu, ktorú robíte na poli boja s ochorením COVID 19. Je jasné, že v tom dlhom, náročnom a neutíchajúcom boji sa človek vyčerpá, znepozornie, občas robí chyby. To nie je hanba. Hanbou je, ak sa človek z tých chýb nepoučí a robí ich ďalej. Bohuvďaka sú aj na Slovensku [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

crescendo

Čo sme to len porobili!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 11779x
Priemerná čítanosť článkov: 2356x

Autor blogu

Kategórie